+36 30 426 8851
info(kukac)bernikert.hu

Készítsd el saját tündérkerted!

Válassz a varázslatos kiegészítők közül!

A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Prima Fort Kft.
Székhely: 1188 Budapest, Rákóczi utca 30/A.
Szerződés nyelve: magyar
Adószám: 14587492-2-43

Bankszámlaszám:  12100011-17926085

Elérhetőségeink (Kapcsolat)

E-mail: info(kukac)bernikert.hu

Tel: +36-30-426-8851

A vevőszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között érhető el, a rendelések feldolgozása is ekkor történik. A hétvégén vagy ünnepnapon beérkezett rendeléseket a legközelebbi munkanapon dolgozzuk fel.

 

Akinek nagyon kicsi a kertje, esetleg csak egy erkély áll rendelkezésükre, a minikert/tündérkert menüpont alatt találhatnak olyan ötleteket, termékeket, melyek egy kis tálban varázsoljá oda a természetet. Természetesen házunk belsejét is díszítheti egy-egy ilyen minikert. Azok a minikertek, melyek nemcsak növényeket tartalmaznak, hanem egy kis jelenetet is ábrázolnak (esetleg egy tündér segítségével) tündérkertnek is lehet nevezni. Elkészítéséhez ötletek találhatók részletes leírásokkal, beültethető növényekkel az itt ingyenesen letölthető “A tündérkertek varázslatos világa” című e-bookban.

Ha szereti a csináld magad ötleteket, akkor kérem látogassa meg a www.bernikert.blog.hu-t. A leírások alapján könnyedén elkészítheti saját raklapkertjét, emelt ágyását, vagy egyéb érdekes kerti dekorációkat is megvalósíthat.

Jó böngészést és szép kertet kívánok!

Menczel-Bacsó Bernadett
kertészmérnök