Tündérkertek

Mi is az a tündérkert? Apró varázslat a kertben, vagy egy varázslatos minikert? Egy kis képzelőerővel és néhány alapanyaggal könnyen elkészítheted beltéri vagy kültéri tündérkertedet. Tündérkerti kiegészítőket találsz a Bernikert Webshopban is.

A tündérkert egy tájkép, mely apró növényekből és egyéb elemekből van összeállítva. A lényege, hogy egy jelenetet ábrázol, mellyel kertünkbe hozza a tündérek varázslatos világát.

vizitunderA kelta legendák alapján a tündérek egy másik világba költöztek, azonban néhány tündér velünk, a mi világunkban maradt. A csodás történetekben nagyon sokféle tündér szerepel. Jóságos, embereket segítő vagy gonosz, incselkedő lények a mindennapok természetes részei voltak. A tündérek virágokat viselnek ruhaként, ezért nehéz őket megtalálni. Azt mondják, mágikus erejük van. Szeretnek a kertben máshova elpakolni vagy elrejteni dolgokat, csak a szórakozás kedvéért. Imádnak játszani és táncolni.


Ingyen letölthető e-book "A tündérkertek varázslatos világa" címmel a Bernikert Webshop-ban

Hogyan készíts tündérkertet?

  • Add hozzá a tündért és az egyéb kiegészítőket. Használhatsz székeket, padokat, rácsokat, kerti szerszámokat, vagy a lenti képeken található tündér házikókat is. További kiegészítők, tündérek a Bernikert Webshop-ban.
  • Tündér házikó - TökházTündér házikó - fatörzsházTündér házikó - TobozházTündér házikó - Csíkos tökház

    Tündérkert gondozása: fontos a rendszeres locsolás és a tápanyag utánpótlás, részletesebb leírást találsz az ingyen letölthető e-bookban "A tündérkertek varázslatos világa"-ban.

    Néhány ötlet (kattints a képre a nagyításért és az elkészítésének leírásáért):

    TündérkertTündérkert- Fairy gardenTündérkert - Fairy gardenTündérkert - Fairy garden Tündérkert - Fairy gardenTündérkert - Fairy garden
    További képekért, ötletekért, kattints ide.